Veelgestelde vragen

Onze licenties worden per klant overeengekomen. Dit vanwege de uiteenlopende gebruiksgevallen van onze applicatie.

  • Het inspectieportaal kan gebruikt worden met een reguliere computer, een minimale beeldscherm-resolutie van 1280*720 pixels is vereist, verder is een moderne browser nodig, zoals Google Chrome, Firefox of Safari.
  • De inspectieapp is geschreven voor Android tablets, android applicaties zijn geschreven om te werken op alle apparaten. Wij raden de Samsung Galaxy Tab Active aan.
  • De inspectiebril onze inspectiebril is de Vuzix blade. Deze stijlvolle bril heeft aanraakbesturing en stembesturing in het Engels.

Het EIM verwerkt gegevens van gebruikers, vanwege de flexibiliteit van de applicatie verschillen de specifieke eisen voor de AVG.

Bij het inspecteren van een monument door middel van de tabletapplicatie lopen de inspecteurs tegen een aantal problemen aan. De handen van de inspecteurs zijn niet vrij, omdat ze een tablet moeten meenemen tijdens de werkzaamheden om gebreken en waarnemingen in te vullen. Dit leidt tot onveilige werksituaties, vooral bij werk op ladders en daken.

Met de inspectiebril kan de inspectie alsnog plaatsnemen: de menu’s zijn spraakgestuurd en door middel van de ingebouwde camera en microfoon kunnen aantekeningen, foto’s en video’s van het object alsnog worden gemaakt.

Meer informatie

De Enixé inspectiemonitor is software voor integraal prestatiegericht vastgoedbeheer. Met het EIM kunnen onze klanten sneller en efficiënter werken. Ons systeem behoudt de grip op zaken, bespaart kosten en onderbouwt beleid moeiteloos met praktische, kwalitatieve gegevens.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!